Home » Jurnal de bord » 10 ani de byron la CCS Iași

10 ani de byron la CCS Iași

Pinholes sunt bestiali! I-am văzut ieri live la pentru prima dată și am fost foarte impresionat. Bine, ați putea spune că sunt subiectiv, sunetistul nostru, Vladimir, este vocalistul (și unul dintre chitariști). Credeți-mă însă că nu l-am recunoscut, vocea lui e foarte diferită când cântă. Vizualurile Anyei Dimitrov au fost hipnotice, iar echipa noastră s-a mulat imediat, Dan Georgescu preluând partea de sunet. Sunt foarte bucuros că am reușit să avem asemenea invitați în turneul ăsta până acum – Lizabett Russo, Cuibul, Otherside și Pinholes m-au făcut să uit de câteva ori de încălzirea vocală de dinaintea concertelor.

pinholes

Aseară la CCS Iași au fost doar vreo cincizeci de scaune libere și am experimentat pentru a doua oară în ultima lună faza cu aplauzele fără sfârșit. Am avut complet alt feeling cu lumea așezată, nu-mi dau seama dacă a fost mai bine, sunt momente în playlist care îndeamnă clar la meditație, dar sunt și unele la care nu prea poți să stai locului. Marcel n-a putut veni, așa că a fost înlocuit de un fost coleg de-al lui, Ovidiu Cristian, un fel de John Snow care a învățat totul în câteva zile și a bătut toba incredibil de bine. Afterparty-ul s-a ținut într-un loc care mie îmi place enorm, încă o oază, The Trumpets, unde am și cântat de vreo două ori până acum. Inițial mă jurasem că nu trec de nivelul apă plată, dar așa am văzut o sticlă de Gitana cum vine spre mine…

The Moldavian leg continuă azi în clubul Valhalla din Bacău, o altă oază care ne-a devenit casă pentru peregrinările din zonă.

Fotografii de Eugen Voloșciuc

Previous post link
Next post link

About Dan Byron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top