Home » byron goes to Dublin » byron goes to Dublin, episodul 6

byron goes to Dublin, episodul 6

Vineri am terminat în sfârșit înregistrările. Ne-am mișcat foarte repede, un efort de genul ăsta se întinde de obicei pe durata unei luni de zile sau mai mult. Dar, ce-i drept, nu prea se stă 12 ore pe zi în fiecare zi. Mi-am dat seama că plecatul de acasă pentru înregistrări e ideal, pentru că toată lumea ajunge să se concentreze pe lucru, nu mai intervin alte distorsiuni în program.
Mai avem de stat câteva zile în Irlanda, așa că ne-am apucat să umblăm prin împrejurimi, sâmbătă am ieșit la bere în zona Temple Bar, unde era un haos absolut, dar prietenos, iar ieri am fost în Howth, o suburbie a Dublin-ului aflată pe malul mării. M-am simțit ca într-o TFB byron, toți făceam poze și filmulețe din toate pozițiile. Puteți vedea selecția mea mai jos.
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
P.S. Da, și eu m-am mirat când am văzut kilt-uri și cimpoaie, dar se pare că fac parte și din tradiția irlandeză.
Mulțumim mult celor de la Universal Music Romania, Sony și Datagroup pentru susținere.

Tags :
Previous post link
Next post link

About Dan Byron

1 Comments

  1. Foarte frumoase fotografiile. Imi place foarte mult si cultura irlandezilor. E un popor care macar are ceva unic, ceva prin care sa-i recunosti cu usurinta. Se mentin bine ca tara, au resurse si economie foarte buna si pentru asta merita apreciati. Stiu sa se promoveze extrem de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top