Aseară la Hard Rock Cafe-ul din București

22 mai 2015

La Hard Rock Cafe-ul din București probele de sunet se fac devreme, înainte să deschidă pentru prânz. Greu cu trezitul pentru unii artiști, dar foarte bine gândită treabă – nu deranjezi pe nimeni și nu te deranjează nimeni. De multe ori în alte părți te pomenești că o parte din public e deja acolo, iar tu stai să zici doi-zece în microfon. Din păcate însă, la HRC trebuie să termini la 12 fix, indiferent dacă ești gata sau nu. Regulamentul sfințește locul, așa că ochii pe ceas!
 
image
 
Iar până îți vine rândul la probe, n-ai nicio șansă să te plictisești. E de ajuns să te uiți pe pereți, ia uite ce poți găsi (deși îmi dă cu virgulă, nu știam că Gilmour a folosit Squire…).
 
image
 
Sau așa ceva (un playlist de la Soundgarden cu adnotările tehnicilor).
 
image
 
Ce-mi mai place la HRC este faptul că au backstage. Poți face niște vocalize sau sta la palavre cu colegii, ajută mult la starea de concert.
 
image
 
Aseară a fost minunat, n-am scăpat fără două bisuri și ați mai fi vrut. Am cântat nu mai puțin de cinci piese noi, iar reacțiile mi-au dat mare încredere în viitorul album, pe care îl credeam prea artsy.
 
image
 
image

comentarii

  • flutter girl

    a fost „thrilling” – ca sa zic asa.
    Multumim!!!!
    ps mi-a scapat set-listul SG, dar am unul de la concertul vostru de 7 ani, pe care o sa-l afisez la HR Cafe intr-o buna zi 😉

  • ana

    Minunat concertul! U rock!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.