byron goes to Dublin, episodul 6

29 iunie 2015

Vineri am terminat în sfârșit înregistrările. Ne-am mișcat foarte repede, un efort de genul ăsta se întinde de obicei pe durata unei luni de zile sau mai mult. Dar, ce-i drept, nu prea se stă 12 ore pe zi în fiecare zi. Mi-am dat seama că plecatul de acasă pentru înregistrări e ideal, pentru că toată lumea ajunge să se concentreze pe lucru, nu mai intervin alte distorsiuni în program.
Mai avem de stat câteva zile în Irlanda, așa că ne-am apucat să umblăm prin împrejurimi, sâmbătă am ieșit la bere în zona Temple Bar, unde era un haos absolut, dar prietenos, iar ieri am fost în Howth, o suburbie a Dublin-ului aflată pe malul mării. M-am simțit ca într-o TFB byron, toți făceam poze și filmulețe din toate pozițiile. Puteți vedea selecția mea mai jos.
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
P.S. Da, și eu m-am mirat când am văzut kilt-uri și cimpoaie, dar se pare că fac parte și din tradiția irlandeză.
Mulțumim mult celor de la Universal Music Romania, Sony și Datagroup pentru susținere.

comentariu

  • Alexandru

    Foarte frumoase fotografiile. Imi place foarte mult si cultura irlandezilor. E un popor care macar are ceva unic, ceva prin care sa-i recunosti cu usurinta. Se mentin bine ca tara, au resurse si economie foarte buna si pentru asta merita apreciati. Stiu sa se promoveze extrem de bine.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.