TFB8

N-am fost niciodată în tabără. Nu mă lăsau ai mei, ziceau că cine ştie ce mâncare îmi dau ăia pe acolo. Luau mâncarea destul de în serios, într-adevăr, dar sunt sigur că aveau ei şi alte motive. Mie bineînţeles că mi-ar fi plăcut să mă duc, colegii mei erau plecaţi câte o lună în fiecare vacanţă de vară şi veneau cu fel de fel de poveşti. Şi eu stăteam vara la munte, de obicei în Buşteni, câteodată şi mai mult de o lună, dar aveam doar câţiva prieteni pe care-i vedeam numai atunci şi eram mai tot timpul sub supraveghere.

Astăzi plec în prima mea tabără în Calbor (lângă Făgăraş), e drept că mult mai scurtă, dar totuşi tabără. Copiii mai mari m-au invitat să fac fotografii alături de ei în cadrul Taberei de Fotografie pentru Bloggeri. Nici la asta nu mă pricep, dar sunt dispus să învăţ. Şi sunt sigur că o să facem multe alte trăznăi, mai ales că vine şi Chinezu 🙂 Bineînţeles, vă ţin la curent.

1921249_10152183585879886_1161629639_o

TFB8 este un eveniment organizat de Foto Union și Calbor Country Club, cu sprijinul SilvaToyotaDacia Plant și De altădată.