TFB8

12 februarie 2014

N-am fost niciodată în tabără. Nu mă lăsau ai mei, ziceau că cine ştie ce mâncare îmi dau ăia pe acolo. Luau mâncarea destul de în serios, într-adevăr, dar sunt sigur că aveau ei şi alte motive. Mie bineînţeles că mi-ar fi plăcut să mă duc, colegii mei erau plecaţi câte o lună în fiecare vacanţă de vară şi veneau cu fel de fel de poveşti. Şi eu stăteam vara la munte, de obicei în Buşteni, câteodată şi mai mult de o lună, dar aveam doar câţiva prieteni pe care-i vedeam numai atunci şi eram mai tot timpul sub supraveghere.

Astăzi plec în prima mea tabără în Calbor (lângă Făgăraş), e drept că mult mai scurtă, dar totuşi tabără. Copiii mai mari m-au invitat să fac fotografii alături de ei în cadrul Taberei de Fotografie pentru Bloggeri. Nici la asta nu mă pricep, dar sunt dispus să învăţ. Şi sunt sigur că o să facem multe alte trăznăi, mai ales că vine şi Chinezu 🙂 Bineînţeles, vă ţin la curent.

1921249_10152183585879886_1161629639_o

TFB8 este un eveniment organizat de Foto Union și Calbor Country Club, cu sprijinul SilvaToyotaDacia Plant și De altădată.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.