Brașov – Vama Veche – Balcic în două zile

4 mai 2015

Am cântat singur singurel pentru prima dată în martie anul trecut la cafeneaua Fratelli din spatele Ateneului. M-am străduit atunci să introduc în playlist câte ceva de pe fiecare album, dar n-a fost nu știu ce succes, în afară de vreo două mese nu prea mă asculta nimeni. A doua tentativă a fost în decembrie la Teatrul de Artă, când am vrut să mă duc în cealaltă extremă după Electric Marching Band. Concertul de la Brașov de vinerea trecută a fost al șaptelea, în al treilea oraș diferit.

image
 
Ma Cocotte este un bistro foarte fain, cu mâncare genială, inclusiv pentru raw-vegani. Ne-am tot străduit să facem acolo o cântare cu mine și cu Luiza, dar deocamdată nu s-a putut. În schimb și eu, și Luiza, am cântat separat. Playlistul meu a arătat așa:
image

Am plecat spre București imediat după cântare, sâmbătă urma că cânt cu byron-ul în Vama Veche la Fish Eye Fest. Câteva ore de somn, alt bagaj, trei covrigi în timp ce conduceam spre Vamă, soundcheck cu publicul de față. Am început cântarea pe la 15:45, un matineu pentru orice distors de pe planeta asta. Starea era de 15:45 Vama Veche înnorat, când abia îți dai seama că a început o nouă zi și te întorci pe partea cealaltă. Claie peste grămadă, am constatat că vocea de cap se dăduse uitată pe la Brașov, iar când am prezentat o piesă nouă, numită Wall of Shame, am rămas și fără o coardă la chitara electrică. Per-fect!
 
image
 
imageDupă cântare am fugit cu Cristi Șuțu și fetilii în Balcic la chilleală (de altfel împreună am fost şi la Braşov). Prețuri mici, mâncare bună, vin ok, grădină botanică faină, inițiată de a noastră fostă regină Maria, pe vremea când Balcicul făcea parte din România iar ea îşi făcuse acolo o casă de vacanţă (unde am şi dormit), gropi în asfalt ca să te simți ca acasă, locuri în care dacă plătești cu cardul riști să-ți fie furate datele și să te trezești moneyless.

image
 
image
 
image
 
Fotografiile în care apar eu, culmea, nu sunt făcute de mine, ci de Şuţu şi de Iulia.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.